5.EĞİTİM SETİ KAMPANYAMIZ

12189728_1225232900825676_636890522509984371_nDerneğimiz İlçemiz Şalpazarı’nın tüm eğitim camiasının sorunlarıyla ilgilenmekte, çözüm yolları bulunmasına katkı sunmaya gayret etmektedir. İlçemizin tüm kurumlarıyla işbirliğine büyük önem vermektedir
Eğitim seti kampanyamızın ilkini, 2011 yılında başlatmıştık. Üzerinde önemle durduğumuz husus, yapılan hizmetlerin sürekliliği idi. Bu yıl, bu çalışmayı 5. kez gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
Bu senede Şalpazarı Eğitim, Kültür ve Turizm Derneğimiz, İlçemizde 1.sınıfa başlayan yavrularımıza yönelik Eğitim setleri ve ilaveten ortaöğretim öğrencilerimize de soru bankası ve yardımcı kitap gönderdi.
Şalpazarı Eğitim, Kültür ve Turizm Derneğimiz tarafından Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü hemşehrimiz Mustafa Yılmaz’ın katkılarıyla temin edilen 2 bin 280 adet Soru Bankası, 2 bin 280 adet Yaprak Test ve Şalpazarı’ndaki tüm 1. Sınıflar için 100 adet çalışma seti ilçemizdeki öğrencilerimize ulaşmış; Şalpazarı’ndaki okulların ihtiyaçları nispetinde talep edilen yardımcı kitaplar, Eğitim, Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcımız ve Şalpazarı ÇPL Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Türkmen tarafından okullara dağıtılmıştır.
Emeği geçen gönüllülere ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz. Hayırlı olsun.
Şalpazarı Eğitim Kst Derneği

Görsel ve Haber Desteği için Turgay İkinci’ye teşekkür ederiz..12107028_1225232917492341_306315300420575663_n