TEK SEÇENEK SPOR PROJEMİZ

EĞİTİM

KÜLTÜR SANAT VE TURİZM DERNEĞİ

www.salpazaridernegi.com

Derneğimiz, kuruluş amaçları gereği, eğitim ve sosyal içerikli projelere ve etkinliklere büyük önem vermekte enerjimizi bu alanlarda kullanacağımız yeni çalışmalar planlamaktadır.

Yerel bir dernek olmanın yanında, EĞİTİM alanında faaliyet gösteren bir sivil topluk kuruluşu olmamız hasebiyle,  özellikle çocuklar-gençler-engellilere  yönelik çalışmalarda bulunmayı önemsiyoruz.

Buradan hareketle, belli yaş gruplarındaki çocuklara, engellilere ve gençlere katkı sağlayacağına inandığımız Sultantepe Ortaokulu ve  Üsküdar Belediyemizle paydaş olarak Milli Judo Antrenörü Osman YANAR hocamızın baş eğitmenliğinde gerçekleştirdiğimiz SPORTİF SOSYO KÜLTÜREL  AKTİVİTELERLE; EĞİTİM, GELİŞİM Ve  YÖNLENDİRME MODEL  PROGRAMIMIZ  ” TEK SEÇENEK SPOR” Projemizi hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Bu projede bizlere destek veren Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e,Sultantepe Ortaokulu Yönetimine,Eğitmenlerimize ve Proje ekibimizdeki arkadaşlara teşekkür ederim.

Hasan Keskin
Şalpazarı Eğitim KST Derneği

Çocuk oynayarak gelişir,

Oynayabilen çocuk mutludur,

Mutlu olan çocuk başarılıdır!