Üniversite Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaretk

12301628_10201025289510797_3331049662601405891_n
Şalpazarı Eğitim Derneğimiz bünyesinde kurulan Şalpazarı Üniversiteliler Platformumuz Bölge Yapılanmasını Tamamlamasının Ardından Etkinlik ve Ziyaretlerini Sürdürmektedir.Bir Süre Önce Doğu Karadeniz Gurubu Trabzon’da 2. Buluşmasını Gerçekleştirmişti.
01.12.2015 günü Platform Öğrencilerimiz Başkan Yardımcımız Şalpazarı ÇPL Anadolu Lisesi Müdürümüz Kemal Türkmen Başkanlığında,Platform Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Ali Köse,Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karagöz veBülbül Karagül,Özlem Karal,Talha Tarhan ile RTE Üniversitesi Rektörümüz Sayın Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret ettiler.
RTE Üniversitei Çayeli Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Sayın Alper Gülay ve Yeni Şalpazarı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Turgay İkinci Beyin de eşlik ettiği ziyarette Müdürümüz Sayın Kemal Türkmen Rektörümüze Eğitim Derneğimiz Adına Plaket Takdim Ettiler.
Kemal Türkmen Müdürümüzü ve Öğrencilerimizi kutluyor sayın Rektörümüze de İlgilerinden Dolayı Teşekkür Ederiz.
Şalpazarı Eğitim Derneği
ALİ KÖSE