Yönetim Kurulumuz Prof.Dr Cevdet ERDÖL’ü Ziyaret Etti.

EĞİTİM DERNEĞİMİZ KURUM VE KİŞİ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.
DERNEĞİMİZ BUGÜNE DEĞİN KURULUŞ AMACINA YÖNELİK OLARAK,ŞALPAZARIMIZIN EĞİTİM,KÜLTÜR VE TURİZM GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNACAK ÇALIŞMALARIN YANI SIRA GÜNCEL KONULARDAKİ ETKİNLİK VE PROJELERİ DE HAYATA GEÇİRMİŞ OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAMAKTADIR.
BU ÇALIŞMALARI YAPARKEN DESTEK VE KATILIMLARI İLE YANIMIZDA OLAN VE OLMASINI ARZULADIĞIMIZ DEĞERLERİMİZİ DE ZİYARETLER VASITASIYLA ONURE ETMENİN VE KAZANMANIN ARZUSUNDAYIZ.
TOPLUMUMUZA BİRİKİMLİ İNSAN YETİŞTİRMENİN OLDUĞU KADAR TOPLUMDA YER EDİNMİŞ,BİLGİ VE BİRİKİMLERİ İLE KENDİLERİNİ ISPATLAMIŞ KİŞİLERİ DE STK ÇALIŞMALARIMIZA DAHİL ETMENİN ÖNEM VE GEREKLİLİĞİNİN BİLİNCİNDEYİZ.
BU ŞEKİLDE DAHA GÜZEL İŞLER ORTAYA KOYABİLECEĞİMİZİ UMUYOR, GİTTİĞİMİZ HER YERDE ŞALPAZARIMIZI, DERNEK ÇALIŞMALARIMIZI TANITMAYA ÇALIŞIYORUZ.
12341483_1248748828474083_3662947588791921684_n

10.12.2015 TARİHİNDE;
BU SENE KURULAN TÜRKİYE SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE 17 TEMMUZ DA ATANMIŞ OLAN HEMŞEHRİMİZ (TRABZON SÜRMENE ) 22. DÖNEM TRABZON MİLLETVEKİLİ VE CUMHURBAŞKANIMIZIN ESKİ DOKTORU REKTÖRÜMÜZ SAYIN PROF.DR CEVDET ERDÖL VE YİNE SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜMÜZ HEMŞEHRİMİZ ( TRABZON- ARAKLI ) SAYIN MUSTAFA DOĞRU BEYİ ZİYARET EDEREK BU ZİYARETLERİMİZE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEMİŞ BULUNUYORUZ.
KENDİLERİNE İLÇEMİZ VE DERNEĞİMİZİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VEREREK YAPACAĞIMIZ ETKİNLİKLERE DAVET ETTİK. ZİYARET ANISINA HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ PLAKETİ TAKDİM ETTİĞİMİZ SAYIN REKTÖRÜMÜZ DE DERNEĞİMİZİN ÇALIŞMALARINI GAYET BAŞARILI BULARAK BİZLERE TAKDİRLERİNİ VE BAŞARI DİLEKLERİNİ SUNDULAR.ZİYARETTEKİ İLGİ-ALAKA VE DERNEĞİMİZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCE VEDE TEMENNİLERİ NEDENİYLE SAYIN PROF.DR CEVDET ERDÖL VE SAYIN MUSTAFA DOĞRU BEYE TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMIZI SUNARIZ.